Karoline er en engageret og kreativ formidler, der har en fantastisk evne til at fange og fastholde opmærksomheden hos en gruppe og gøre et undervisningsforløb til en både lærerig og spændende oplevelse. Hun evner at gøre svært stof tilgængeligt uden at forfladige det. Flere undervisere har rost den høje kvalitet af hendes formidling. Karoline har også et stort talent for at udvikle nye formidlingstiltag, hvor hun har en kreativ og idérig tilgang. Hun har en anerkendende og dialogisk tilgang såvel som en rummelighed, der også omfatter mennesker med udfordringer og diagnoser. 

Anne-Mette Villumsen – Museumsleder, Skovgaard Museet

 

Som sognepræst i Sortebrødre kirke i Viborg har jeg igennem en årrække arrangeret konfirmandbesøg i Viborg Domkirke via Skovgaard Museet og deres undervisningstilbud ”Hvad er meningen?”. I denne sammenhæng har jeg – og ikke mindre konfirmanderne – haft stor glæde af mødet med Karoline Rønne, som med sin pædagogisk dygtige og empatiske facon har kunnet både fastholde og favne konfirmander af mange forskellige slags – både de almindelige og konfirmander med særlige behov. Karoline er dygtig både som formidler af stoffet, men også til hurtigt at ”se” de mennesker, hun har for sig – og til så at indrette niveau og fremgangsmåde efter, hvad der passer bedst og lader sig gøre. Jeg ville selv være overordentlig glad for at have Karolines hjælp til undervisning af både store og små konfirmander af enhver slags, og jeg medgiver hermed Karoline Rønne min bedste anbefaling.

Hannah Lyngberg-Larsen – Sognepræst i Sortebrødre kirke, Viborg

 

Karoline er usædvanlig skarp og en god og grundig planlægger. Hun har spændende faglige input og en enorm faglig paratviden som hun jonglerer med ubesværet. Karoline formår at tage tråden op fra tidligere lektioner og får undervisningen til at blive sammenhængende og meningsfuld. Karoline er direkte og positiv i dialogen med de unge i såvel faglige som mere personlige problematikker. De unge føler sig set, hørt og vejledt.

Lis Jørgensen -Koordinator af Billedskolen under Kulturskolen Viborg

 

Karoline Rønne har i vinteren 2016 undervist på et formidlingsprojekt for børn i folkeskolens specialklasser på mellemtrinet i Varde Kommune.
Karoline tilrettelagde et fint forløb med introduktion til udvalgte teknikker og værker i udstillingen af Anne Klindt Sørensens kunst samt arbejdende værksted, hvor der var en tydelig sammenhæng med temaer og teknikker fra udstillingen.
Eleverne var meget begejstrede i rundvisningen og optagede af selv at arbejde med materialerne, og Karolines formidling var kompetent og med virkelig god kontakt til børnene. Vi anbefaler varmt Karoline Rønne som kunstformidler.

Janusbygningen, Tistrup

 

Det skal hermed bekræftes, at stud.mag. Karoline Rønne i samarbejde med stud.mag Anne Dorthe Holm og stud.mag Marianne Holmsø og Aarhus kunstmuseum har udtænkt, planlagt og gennemført et formidlingsprojekt på Aarhus Kunstmuseum i påsken 2000. Det færdige projekt vidner om et stort engagement i opgaven samt et originalt bud på, hvordan man kan levendegøre en række klassiske og elskede motiver, så både børn og voksne bliver inspirerede til selv at udfolde sig, men også til at kigge en ekstra gang på ‘originalerne’. Det er museets indtryk, at publikum havde stort udbytte af kombinationen af den mundtlige og praktiske formidling, som projektet baserede sig på, og at de nød den gode og tvangfrie stemning, som de studerende formåede at bibringe arrangementet. Projektet er blevet mødt med stor velvilje fra alle ansatte i huset, og samarbejdet mellem museets forskellige personalegrupper og de studerende er forløbet meget tilfredsstillende.

Mone Jensen – Museumsinspektør og Lise Jakobsen – Volentør, Aarhus Kunstmuseum