44486Jeg er uddannet cand. mag i Nordisk sprog og litteratur og Kunsthistorie fra Århus Universitet. I forbindelse med mit studie var jeg et semester i Norge og på en måneds sommerkursus i Sverige. Jeg fungerede også i en periode som instruktor i litteraturanalyse. Siden har jeg taget to coachinguddannelser og er således certificeret coach og familiecoach fra Coachinghuset Mindjuice. Jeg har modtaget undervisning af forhenværende rektor for forfatterskolen, Pablo Llambias, og har gået i en skrivegruppe ledet af forfatter Ina Merete Schmidt sammen med bl.a. Lone Aburas, Louise Rosengren, Lone Elmsted Bild og Agnete Braad gennem en længere årrække. Jeg debuterede i Hvedekorn i 2007. I 2015 og 2016 har jeg deltaget i et kortere og et længerevarende undervisningsforløb på Skulpturskolen i Skanderborg ved Thomas Andersson.

En rød tråd gennem mit uddannelses- og arbejdsliv har været engagementet i kunst og litteratur og glæden ved at være i sammenhænge, hvor mennesker lærer, vokser, udvikler sig og får nye indsigter. Jeg har gennem årene arbejdet med kommunikation, undervisning, formidling og pædagogik i mange forskellige sammenhænge, bl.a. på en lilleskole, en privatskole, en folkeskole, en social- og sundhedsskole, et par kunstmuseer og en kunstbygning. Og jeg har coachet både enkeltpersoner og familier/grupper.

Jeg er glad for børn og deres åbne og umiddelbare tilgang til tingene. Og jeg synes det er spændende at være sammen med voksne mennesker, der reflekterer over tingene på en anden og mere moden måde.

Jeg er lige dele teoretisk og praktisk og holder af at koble de to ting sammen og skabe forbindelser imellem dem. Desuden er jeg optaget af kunst, der går på tværs af genrer og arter.

Privat er jeg mor til en normaltbegavet autistisk pige, Laura, på 12 år. Jeg er på femte år kæreste med Jimi Hove, som arbejder med markedsføring på internettet. Og så er jeg for nylig blevet ejer af en kolonihave, hvor jeg dyrker grøntsager i drivhus og køkkenhave. Jeg kan lide de fleste dyr, og jeg opholder mig meget gerne i naturen. Jeg oplever, at såvel kulturen som naturen indbyder til ro, refleksion, eftertænksomhed, fordybelse, empati og vildskab, og det tror jeg, vi som moderne mennesker har meget brug for.

.