44486Jeg er uddannet cand. mag i Dansk og Kunsthistorie, og jeg har altid været interesseret i kunst og litteratur, fordi det er områder, hvor man har mulighed for at blive klogere som menneske.

I forbindelse med mit studie var jeg et semester i Norge og på en måneds sommerkursus i Sverige. Jeg fungerede også i en periode som instruktor i litteraturanalyse. Siden har jeg taget to coachinguddannelser og er således certificeret coach og familiecoach fra Coachinghuset Mindjuice. Jeg har modtaget undervisning af Pablo Llambias, og har gået i en skrivegruppe ledet af forfatter Ina Merete Schmidt. Jeg debuterede i Hvedekorn i 2007. I 2015 og 2016 har jeg deltaget i undervisningsforløb på Skulpturskolen i Skanderborg ved Thomas Andersson.

En rød tråd gennem mit uddannelses- og arbejdsliv har været engagementet i kunst og litteratur og glæden ved at være i sammenhænge, hvor mennesker vokser og udvikler sig, og jeg er stærkt optaget af undervisning, formidling, pædagogik og kommunikation, som jeg gennem årene har arbejdet med i mange forskellige sammenhænge, bl.a. på en lilleskole, en privatskole, en folkeskole, en social- og sundhedsskole, et par kunstmuseer og en kunstbygning. Og så har jeg coachet både enkeltpersoner og familier/grupper.

En af mine største forcer er, at jeg er god til at etablere relationer, og det oplever jeg faktisk som forudsætningen for, at der kan finde nogen som helst form for læring sted. Og jeg tror, at grunden til, at jeg lykkes med mine relationer er, at jeg slet ikke kan lade være med at være anerkendende i min tilgang. Og så synes jeg oprigtigt, at det er spændende at være i dialog med andre. De beskriver mig med ord som kompetent, empatisk, rummelig, kreativ og idérig.

Jeg er glad for børn og deres åbne og umiddelbare tilgang til tingene. Og jeg synes det er spændende at være sammen med voksne mennesker, der reflekterer over tingene på en mere moden måde.

Jeg er lige dele teoretisk og praktisk og holder af at koble de to ting sammen og skabe forbindelser imellem dem. Desuden er jeg optaget af kunst, der går på tværs af genrer og arter.

Privat er jeg mor til en normaltbegavet autistisk ung pige og ejer af en kolonihave, hvor jeg dyrker grøntsager i drivhus og køkkenhave. Jeg kan lide de fleste dyr, og jeg opholder mig meget gerne i naturen. Jeg oplever, at såvel kulturen som naturen indbyder til ro, refleksion, eftertænksomhed, fordybelse, empati og vildskab, og det tror jeg, vi som moderne mennesker har meget brug for.

.